BİLECİK / BOZÜYÜK - Metristepe İlkokulu

May

Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104.yıldönümü okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlanmıştır. Emeği geçen tümöğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

İlçemiz genelinde ki ilkokullar arasında Bil-En projesi kapsamında bu yıl içerisinde ikincisi düzenlenen futsalturnuvasında okulumuz birinci dönem olduğu gibi bu dönemde de turnuvayı şampiyon olarak tamamlamıştır. Bu başarıda emeği geçen sınıf öğretmenimiz Oktay FİDAN ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Yoktu ekmeği aşı. Yoktu toprağı taşı Çanakkale'yi taşımıştı sırtında. Mangal yürekli bir onbaşı. Kurtuluş Savaşımızın yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Okulumuz 4-B sınıfı öğretmeni Melek ALPAY BUBOLAR ve öğrencilerinin katkılarıyla hazırlanmış olan Kurtuluş Savaşı kahramnlarına ait sergi okulumuzda gösterime sunulmuştur. Öğretmenimize ve öğrencilerimiz tebrik eder, teşekkürlerimizi sunarız.

May

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin yıldönümü nedeniyle ilçe genelinde düzenlenen resim yarışmasında okulumuz 3-B sınıfı öğrencisi Zehra KALE birinci olarak başarılarına bir yenisini daha eklemiştir. Öğrencimiz kutlar başarılarının devamını dileriz.

May

Ailenin ve sağlıklı bir toplumun temelini oluşturan, sevgi ve şefkatleri, mücadeleleri ve varlıklarıyla her daim hayatımıza güç katan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz.

May

İlçemiz Trafik Şubesince öğrencilerimize trafik ve yay eğitimi verilmiştir. Eğitim veren trafik polislerimize teşekkür ederiz.

Ock

1.Dönemin tamamlanmasıyla öğrencilerimiz büyük sevinçle karnelerini aldı. Bütün öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller !

Ara

Metristepe İlkokulu Anasınıfı Öğretmenleri tarafından bakanlığımız tarafından yürütülen 'Dilimiz Zenginliğimiz Projesi' kapsamında etkinlikler yapılmaya devam etmektedir.

Ara

BİL-EN Programı 'Afette Ben De Varım' etkinliği kapsamında okulumuzda Deprem Tatbikatı gerçekleştirdik. Öncelikle 'Çök-Kapan-Tutun' yaptıktan sonra dikkatli bir biçimde binaları tahliye edip bahçedeki topanma alanında toplandık.

Ara

BİL-EN Projesi kapsamında okulumuzda uyguladığımız ''Hareketliyim Sağlıklıyım'' etkinliğimiz düzenli aralıklarla uygulanmaktadır.

Ara

Kitap okuma etkinliğimiz düzenli aralıklarla okulumuzda uygulanmaktadır.

Ara

Dilimiz Zenginliğimiz projesi kapsamında hazırlamış olduğumuz pano etkinliği.

Ara

10 Kasım Atatürk'ü anma programı okulumuzda yapılmıştır.

Ara

24 Kasım Öğretmenler günü okulumuzda kutlandı. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda coşku ile kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.