BİLECİK / BOZÜYÜK - Metristepe İlkokulu

Ock

1.Dönemin tamamlanmasıyla öğrencilerimiz büyük sevinçle karnelerini aldı. Bütün öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller !

Ara

Metristepe İlkokulu Anasınıfı Öğretmenleri tarafından bakanlığımız tarafından yürütülen 'Dilimiz Zenginliğimiz Projesi' kapsamında etkinlikler yapılmaya devam etmektedir.

Ara

BİL-EN Programı 'Afette Ben De Varım' etkinliği kapsamında okulumuzda Deprem Tatbikatı gerçekleştirdik. Öncelikle 'Çök-Kapan-Tutun' yaptıktan sonra dikkatli bir biçimde binaları tahliye edip bahçedeki topanma alanında toplandık.

Ara

BİL-EN Projesi kapsamında okulumuzda uyguladığımız ''Hareketliyim Sağlıklıyım'' etkinliğimiz düzenli aralıklarla uygulanmaktadır.

Ara

Kitap okuma etkinliğimiz düzenli aralıklarla okulumuzda uygulanmaktadır.

Ara

Dilimiz Zenginliğimiz projesi kapsamında hazırlamış olduğumuz pano etkinliği.

Ara

10 Kasım Atatürk'ü anma programı okulumuzda yapılmıştır.

Ara

24 Kasım Öğretmenler günü okulumuzda kutlandı. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda coşku ile kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Kaymakamımız sayın Adem ÖZTÜRK, sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Servet Çetinkaya ile birlikte okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerlerimiz ile bir araya geldiler. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Ara

İlçemizde ilkokullar arası yapılan futbol turnuvasında okulumuz ilçe 1. olmuştur. Öğretmenimiz ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.